Etsy-shop in plaats van een baan van negen tot vijf: zo verdiende ik € 470.000 aan omzet


Gina Van De Voorde zei dat het introduceren van groepsdeals haar hielp om meer artikelen in één verkoop te verkopen.

Gina Van De Voorde zei dat het introduceren van groepsdeals haar hielp om meer artikelen in één verkoop te verkopen.
Met dank aan Gina Van De Voorde; Isabel Fernandez Pujol/BI

Gina Van De Voorde heeft een Etsy-winkel opgezet waar ze producten verkoopt zonder goederen vooraf te kopen.

Ze zei dat het haar de tijd geeft om haar kinderen thuisonderwijs te geven – en vrij te nemen wanneer ze maar wil.

Ze vertelde hoe ze populaire producten vond door thema's te combineren en producten in één aanbod te groeperen.

Dit essay is gebaseerd op een getranscribeerd gesprek met Gina Van De Voorde, een print-on-demand-verkoper op Etsy uit Fort Collins, Colorado. Business Insider verifieerde omzet en winst op basis van documenten. De volgende tekst is aangepast voor lengte en duidelijkheid.

Etsy-verkoper zijn betekent voor mij vrijheid. Ik hou er niet van om te horen wat ik moet doen of om een ​​vrije dag te moeten vragen. Met mijn winkel kan ik zoveel uren werken als ik wil, of als ik op vakantie wil, kan ik mijn laptop meenemen en overal werken.

Visited 1 times, 1 visit(s) today