Ramen: 14 hacks die instantnoedels nog beter maken


Diepvriesgroenten zijn een geweldige aanvulling op instant ramen.

Diepvriesgroenten zijn een geweldige aanvulling op instant ramen.
Shutterstock

Instant ramen kunnen met een paar kleine veranderingen nog lekkerder smaken en meer vullend zijn.

De beroemde chef-kok Roy Choi heeft gezegd dat hij Amerikaanse kaas, boter en eieren aan zijn instant ramen toevoegt.

Je kunt ook sojasaus, kimchi of pindakaas toevoegen om de smaak te verbeteren.

Dit is een machinevertaling van een artikel van onze Amerikaanse collega's bij Business Insider. Het werd automatisch vertaald en gecontroleerd door een redacteur.

14 hacks die instant ramen nog beter maken

Yakisoba is een Japans gerecht.

Getty Images/Chikako Nobuhara

Gebruikt ramennoedels als basis voor yakisoba.

Flessen Sriracha hete saus.

Lucy Nicholson/Reuters

Voeg gewoon Sriracha toe voor een zoete kick.

Eieren kunnen worden roerei en gepocheerd tot instant ramen.

Shutterstock

Eieren kunnen de smaak en textuur van instant ramen verbeteren.

Pindakaas is een geweldige saus voor ramennoedels.

Shutterstock

Probeer eens pindakaas voor een gerecht met een Thaise twist.

De Japanse kruidenfurikake bevat zeewier, sesamzaad en visvlokken.

Yasuhiro Amano/Shutterstock

Voeg Japanse kruiden toe zoals furikake of togarashi.

Chashu is een Japans gestoofd buikspek.

Kunst Wongpradu/Shutterstock

Voeg wat chashu-varkensvlees toe voor extra eiwitten.

Bacon is een eenvoudiger alternatief voor langzaam geroosterd varkensvlees.

Joe Gough/Shutterstock

Spek en een zachtgekookt ei geven smaak aan ramen en zijn gemakkelijk te maken.

groenten

Christopher Furlong/Getty Images

Voeg verse of bevroren groenten toe om een ​​zelfgemaakte ramensoep te maken.

miso-pasta

jazz3311/Shutterstock

Vervang het ramen-smaakpakket door misopasta.

1 –  Amerikaanse kaas

TFoxFoto/Shutterstock

Chef-kok Roy Choi voegt graag boter, een ei en Amerikaanse kaas toe aan instant ramen.

zeewier

Voedsel_Azië/Shutterstock

Maak je ramen af ​​met gedroogd zeewier.

kimchi

Gontabunta/Shutterstock

Voeg wat kimchi toe voor een zoute en pittige smaak.

Lente-ui

Gorlov-KV/Shutterstock

Voeg lente-uitjes en sesamzaadjes toe voor extra smaak en knapperigheid.

Ik ben wilg

ffolas/Shutterstock

Vervang sojasaus om de perfecte hoeveelheid zoute smaak toe te voegen.

Visited 1 times, 1 visit(s) today